Partnerprogrammer i Danmark

Et affiliatenetværk er bindeledet mellem annoncøren og partneren. Det er en sammenslutning af bl.a. webshops, som gør det let for en partner at finde annoncører, som passer til lige netop det medie og emne som bruges. Derved er det nemt at få et overblik over indtjeningsmulighederne.

Nedenfor kan ses en gennemgang af de største affiliatenetværk i Danmark. Vi har hos Affiliate Guiden forsøgt at beskrive dem med henblik på at vise deres fokusområder indenfor Affiliate Marketing, så du nemmest kan få et overblik over hvilke affiliatenetværk, der passer bedst til dit formål. Alle disse netværk er solide netværk, der betaler til tiden.

Webgains

Webgains har været på markedet siden 2004 og er den danske del af en større koncern, der har affiliatenetværk i det meste af Europa. De har en overskuelig side og imponerende mange programmer, der spænder over alle genrer.

Gå til Webgains her

Netbooster

Det tidligere Guava Media hedder nu NetBooster og de har kampagner indenfor både webshops og konkurrencer/surveys. De fører kampagner i både Danmark, Norge, Sverige og Findland, og deres side har et overskueligt setup.

Gå til NetBooster her

Orville Media

Dette affiliatenetværk har enkelte lånekampagner og webshops, derudover har de flere solide surveys og konkurrencer. De har god kundeservice og betalingsgaranti, så man bliver betalt, selvom de ikke får pengene fra deres annoncører.

Gå til Orville Media her

Partnerads

Partnerads er et lille dansk netværk, der efterhånden har fået en del unikke kampagner. Deres specialitet er typisk mindre webshops, så det er et godt sted at starte, hvis du skal bruge nogle kampagner, som man ikke finder andre steder, eller hvis du arbejder inden for mindre nicher.

Gå til partnerads her

TradeTracker

TradeTracker er et stort netværk, der har programmer fra store dele af verden. De har mange kampagner, hvoraf flere er unikke, og en god platform at køre dem fra.

Gå til TradeTracker her

Euroads

Euroads er et dansk netværk. De har enkelte salgskampagner fra webshops, men de udbyder også en lang række af deres egne surveys og konkurrencer, der som regel har en god konvertering.

Gå til Euroads her

Adservice Media

Adservice Media er et stort dansk affiliate netværk med mange kampagner af god kvalitet. De har en god kundeservice og mange af deres kampagner er unikke.

Gå til Adservice her

Adresponse Network

Adresponse network er et relativt nyt dansk netværk med kampagner i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. De har høj udbetaling og flere unikke kampagner. De fleste af deres kampagner er lead kampagner, med de har også enkelte klik og salgs kampagner.

Gå til Adresponse Network her

Skriv et svar