Affiliatenetværk i Sverige

Her er en liste over affiliatenetværk i Sverige.

Listen indeholder både svenske netværk og partnerprogrammer, samt udenlandske netværk, der opererer i Sverige.

Double.net

Double.net er et svensk affiliate netværk, der har udviklet sig meget de seneste år. De har mange unikke kampagner indenfor webshops og tilbyder både lead, salg og enkelte klik kampagner. De har en god kundeservice og er nemme at komme i kontakt med.

Gå til Double.net her

Affiliator

Affiliator er et svensk netværk, der efterhånden har været i gang i nogle år. De er solide, troværdige og de udbyder en række gode salgs kampagner.

Gå til Affiliator her

Affelix

Affelix er et mindre svensk affiliate netværk. Deres interface er lidt rodet og man skal lige vende sig til det. De har mange svenske kampagner, dog mest lead kampagner og konkurrencer.

Gå til Affelix her

Euroads

Euroads Sverige er den svenske del af det danske affiliate netværk. De har flere gode kampagner indenfor både salg og leads. Ligesom den danske del kører de også mange survey kampagner.

Gå til Euroads Sverige her

TradeTracker

TradeTracker er et stort internationalt affiliatenetværk, der også har en Svensk afdeling. De har god kundeservice og betaler altid til tiden. Der er mange forskellige kampagner at vælge imellem og deres side er nem at finde rundt på.

Gå til TradeTracker her

Adservice Media

Adservice Media har kampagner i hele norden. Modsat hos TradeTracker, skal du dog her tilmelde hvert land for sig selv. De har nogle solide kampagner og en altid troværdig og hjælpsom kundeservice.

Gå til Adservice Media her

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar